Live TV Zenders

Euro 2012 Voetbal Kampioenschap

De Olympische Spelen van 2012, officieel de Spelen van de XXX Olympiade, worden gehouden in Londen, Engeland van 27 Juli tot 12 Augustus 2012.

Op 6 Juli 2005 werd, door het IOC, Londen gekozen als plaats voor de Olympische Spelen. Londen werd daarmee verkozen boven de steden Madrid, Moskou, New York en Parijs. Londen wordt de eerste stad waar de Olympische Spelen drie keer worden gehouden, de voorgaande keren waren in 1908 en in 1948.

Olympische Spelen 2012 in Londen

Olympische Spelen 2012 Londen live tv uitzendingen
Live TV station
>
Olympische Spelen Londen 2012
De Olympische Spelen 2012 zullen de tiende Olympische Spelen (Zomer en Winter Spelen meegeteld) zijn waar Panasonic's digitale technologie zal worden gebruikt als de officiële opname standaard. Panasonic kondigde aan dat DVCPRO HD de officiële opname standaard zal worden om de Olympische Spelen vast te leggen.

Olympic Broadcasting Services London (OBSL), de Host Broadcaster, zal gebruikmaken van P2 HD series apparatuur om de live wedstrijden op te nemen. De TV camera's die zullen worden gebruikt zijn de AG-HPX250, Panasonic's eerste P2 HD handheld camcorder met AVC-Intra recording en twee nieuwe AVCCAM HD handheld camcorders, de AG-AC160 en de AG-AC130, met Full HD imagers en een nieuwe, bredere 21X HD zoom lens.
De Olympische Spelen 2012 van Londen worden op veel verschillende manieren uitgezonden. De organisatie rond de wereldwijde (o.a. TV en radio) uitzendingen ligt in handen van de Olympic Broadcasting Services.

De zender die in het gastland Engeland de uitzendingen verzorgt is de BBC, die alle 5.000 uren aan wedstrijden zal uitzenden via meerdere kanalen.

NBC heeft wederom de uitzendrechten in Amerika verkregen, waarvoor ze 32% meer betaalde dan voor de vorige Olympische Spelen. Voor die uitzendrechten betaalde NBC deze keer 1.181 miljoen US Dollar terwijl ze er in 2008 nog 894 miljoen US Dollar voor betaalde. USA Today heeft aangegeven dat de kosten van de uitzendrechten voor de Olympische Spelen bijna 100% zijn gestegen gedurende de afgelopen 40 jaar.

In Australië, heeft Nine Network en Foxtel de uitzendrechten om de Olympische Spelen 2012 uit te zenden. Daarmee nemen ze het stokje over van Seven Network die sinds de Olympische Spelen van Barcelona daar het alleenrecht had.

De twee grote kabel TV maatschappijen, ESPN en Eurosport, zullen de Olympische Spelen live op tv uitzenden in Azië, Zuid Amerika en Europa. Zoals gebruikelijk zal Eurosport de live TV uitzendingen in Europa verzorgen, terwijl ESPN in negen landen in Zuid Amerika en 22 landen in Azië verantwoordelijk is voor de live TV uitzendingen.
Live TV zenders
per land
Argentinië

Australië

Oostenrijk

België

Brazilië

Canada
China

Frankrijk

Duitsland

Griekenland

India

Italië
Japan

Mexico

Nederland

Noorwegen

Polen

Rusland
Zuid Korea

Spanje

Zwitserland

Turkije

Verenigd Koninkrijk

Verenigde Staten
All rights reserved, www.livestation - Olympische Spelen 2012 Londen
Disclaimer and Privacy policy
Download onze gratis Live TV Toolbar
Olympische Spelen 2012 Londen
Gesponsorde koppelingen