Live TV zenders wereldwijd

Olympische Spelen Londen 2012

Hier vindt je alle EK voetbal wedstrijden van het nederlands elftal die je via gratis live TV streams kunt kijken op een PC, laptop, iPhone of Ipad.

NOS Live TV Streams

Sporza Live Streams

Het officiële Euro 2012 TV pers centrum is ondergebracht in het Expo XXI International Center in Warschau (Polen).

De Euro 2012 voetbal wedstrijden worden in Polen live op TV uitgezonden door TVP en in de Oekraîne door NTU en TRK. Er worden in circa 65 landen wereldwijd live tv uitzendingen verzorgt.

Telekomunikacja Polska heeft speciaal voor het EK een communicatienetwerk aangelegd van 2x70 Gbit/sec data-communicatie tussen de EK voetbal stadions in Polen en 2x140 Gbit/sec data-communicatie tussen Polen en de Oekraîne. Die hoge snelheid van het netwerk is vereist omdat er live TV uitzendingen van voetbal wedstrijden zijn die in HD kwaliteit worden uitgezonden. Deze multilaterale productie zal gebruik maken van 31 TV camera's om verslag te maken van alle actie op en rond elke EK voetbal wedstrijd, met extra live TV camera's (zoals een helicopter TV camera) die TV beelden maken van de activiteiten rondom de wedstrijd, zoals bijvoorbeeld, interviews met voetbal spelers, EURO 2012 media conferenties en de aankomst van de EK voetbal teams bij de EURO 2012 voetbal stadions in Polen en Oekraine.

Euro 2012 EK Voetbal Kampioenschap

Euro 2012 EK Voetbal Kampioenschap Polen Oekraine live tv
EK Voetbal Polen Oekraine Euro 2012 tv kampioenschap
Live TV station
>
Euro 2012 EK voetbal kampioenschap
Begin 2012 werd aangekondigd dat het telecombedrijf Telekomunikacja Polska en Orange een succesvolle afronding hebben gemaakt aan de eerste fase van de technische infrastructuur en services die worden aangeboden tijdens het EK voetbal kampioenschap door een verbinding te maken met de EK voetbal stadions in Polen en het International Broadcasting Centrum in Warschau (Polen). Samen hebben Telekomunikacja Polska en Orange een compleet data-communicatie netwerk aangelegd die de communicatie-verbinding is tussen meer dan 20 locaties in Polen (voetbal stadions, EK gast-steden, hotels voor UEFA afgevaardigden) en tussen de landen Polen en Oekraine.
Live TV zenders
per land
Amerika

Argentinië

Australië

België

Brazilië

Canada
China

Duitsland

Engeland

Frankrijk

Griekenland

India
Italië

Japan

Mexico

Nederland

Noorwegen

Oostenrijk
Polen

Rusland

Spanje

Turkije

Zuid-Korea

Zwitserland
All rights reserved, Livestation - Live tv Euro 2012 EK Voetbal Kampioenschap
Disclaimer and Privacy policy
Download onze gratis Live TV Toolbar
Euro 2012 Polen Oekraine europees live tv
Advertenties